Care Plus Anti-Insect - Natural Spray, 15Ml (Nl/En/Fr/De)

Care Plus Anti-Insect - Natural Spray, 15Ml (Nl/En/Fr/De)

Care Plus
32629
€ 2,99
Incl. BTW

Een muggenbeet kan o.a. malaria en gele koorts veroorzaken. Al meer dan 20 jaar ontwikkelt Care Plus effectieve producten waarmee je insecten- en tekenbeten kunt bestrijden. Voorkom vervelende en bedreigende ziekten en smeer je huid in met een anti-insect product.

Care Plus Anti-Insect Natural is een effectief product dat tot zes uur bescherming biedt tegen muggen, teken en knutten. De effectiviteit van het extract als insectwerend middel is aangetoond in wetenschappelijke laboratoria en veldstudies. Care Plus® Anti-Insect Natural kan worden gebruikt door kinderen vanaf 3 maanden.

Dit insectwerend middel zónder DEET bevat lemon-eucalyptus extracten. De werkzame stof wordt op een ecologische verantwoorde en duurzame manier geproduceerd uit Eucalyptus Citriodora oil.

Care Plus Anti-Insect Natural is geschikt voor alle bestemmingen, zowel ver weg als dichterbij huis. Anti-Insect Natural kent al sinds 1994 geen gemelde bijwerkingen en is hét middel om muggen en teken te bestrijden bij zwangerschap en borstvoeding. In tegenstelling tot Care Plus Anti-Insect Deet tast Care Plus Anti-Insect Natural geen kunststoffen aan, zoals brilmonturen, fototoestellen en gelakte tafelbladen.

Care Plus Anti-Insect Natural is geregistreerd door Tropenzorg B.V. als biocide en voldoet aan alle eisen betreffende veiligheid voor mens en milieu en effectiviteit in gebruik, mits men het product gebruikt conform voorschrift. Lees daarom voor gebruik het etiket en de bijsluiter. De verkrijgbaarheid van Care Plus® Anti-Insect Natural is afhankelijk van de lokale regelgeving Biociden.

 

  • Sterk insectwerend middel op basis van Eucalyptus Citriodora oil

  • Geschikt voor kinderen vanaf drie maanden

  • Biedt tot zes uur bescherming tegen muggen, teken en knutten

  • Geschikt voor alle bestemmingen

  • Geadviseerd voor kinderen en tijdens zwangerschap en borstvoeding

 

Actieve stof: Eucalyptus Citriodora olie 30 %

Minimum leeftijd gebruiker 3 maanden

Product nummer
32629
Merk
Care Plus
Verkoopprijs inclusief
2,99
Modeljaar / Seizoen
SS21
Algemeen_Online_Zichtbaar
Ja
Product omschrijving
Care Plus Anti-Insect - Natural Spray, 15Ml (Nl/En/Fr/De)
Extra Omschrijving 1
? Sterk insectwerend middel op basis van Citriodiol? ? Met lemon-eucalyptus extracten (zonder DEET) ? Geschikt voor kinderen van
Algemeen_Netto_Gewicht
0.030
Algemeen_Verpakkingshoogte
8.8
Algemeen_Verpakkingsbreedte
2.3
Algemeen_Verpakkingslengte
2.3
Algemeen_Inhoud
0.015
Algemeen_Aantal_Producten_Per_Verpakking
1
12 Items
8714024326290
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.