Anti-Teek/Anti-Tique spray, 100 ml

Anti-Teek/Anti-Tique spray, 100 ml

Care Plus
32633
€ 12,95
Incl. BTW

Een teek is een spinachtige geleedpotige parasiet, die zich voedt met het bloed van dieren en mensen. Teken worden aangetroffen in de (moes)tuin, in laag struikgewas en in de duinen en bossen. Teken kunnen bij het bloed zuigen bacteriën, virussen en parasieten overbrengen. De bekendste en gevaarlijkste bacterie die een teek kan overbrengen, is de Borrelia burgdorferi bacterie, de veroorzaker van de ziekte van Lyme. Een rode ringvormige plek (erythema migrans) op de beetplek is een van de eerste symptomen van de ziekte van Lyme. De ziekte kan uiteindelijk leiden tot ernstige gezondheidsklachten.

Care Plus® Anti-Teek is een tekenwerend middel gebaseerd op een natuurlijke actieve stof, Eucalyptus Citriodora Oil, en kan worden gebruikt door kinderen vanaf 3 maanden.

Care Plus® Anti-Teek is uiterst effectief en biedt tot zes uur bescherming tegen tekenbeten. De effectiviteit van het extract is aangetoond in wetenschappelijke laboratoria en veldstudies. Care Plus® Anti-Teek kent geen gemelde bijwerkingen en is hét middel om teken te bestrijden bij kinderen en tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Care Plus® Anti-Teek is geregistreerd als biocide en voldoet aan alle eisen betreffende veiligheid voor mens en milieu en effectiviteit in gebruik, mits men het product gebruikt conform voorschrift. Lees daarom voor gebruik het etiket en de bijsluiter. De verkrijgbaarheid van Care Plus® Anti-Teek is afhankelijk van de lokale regelgeving Biociden.

 

  • Sterk teekwerend middel op basis van Eucalyptus Citriodora oil

  • Biedt tot 6 uur bescherming tegen teken

  • Geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden

 

Actieve stof: Eucalyptus Citriodora olie 30 %

Minimum leeftijd gebruiker 3 maanden

Product nummer
32633
Verkoopprijs inclusief
12,95
Modeljaar / Seizoen
SS19
Algemeen_Online_Zichtbaar
Ja
Product omschrijving
Anti-Teek/Anti-Tique spray, 100 ml
Extra Omschrijving 1
? Sterk anti-teek product o.b.v.Citriodiol? ? Biedt tot 6 uur bescherming tegen teken ? DEET-vrij teekwerendmiddel met lemon-euc
Algemeen_Netto_Gewicht
0.125
Algemeen_Verpakkingshoogte
2.9
Algemeen_Verpakkingsbreedte
5.3
Algemeen_Verpakkingslengte
14.6
Algemeen_Inhoud
0.060
Type
Anti-insecten
Algemeen_Aantal_Producten_Per_Verpakking
1
12 Items
8714024326337
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.