Care Plus Anti-Insect - Deet Spray 40%, 60Ml (Nl/Fr/De)
Care Plus Anti-Insect - Deet Spray 40%, 60Ml (Nl/Fr/De)
Care Plus Anti-Insect - Deet Spray 40%, 60Ml (Nl/Fr/De)
Care Plus Anti-Insect - Deet Spray 40%, 60Ml (Nl/Fr/De)

Care Plus Anti-Insect - Deet Spray 40%, 60Ml (Nl/Fr/De)

Care Plus
32905
€ 11,99
Incl. BTW

Ben je op zoek naar de beste bescherming tegen muggen en teken? Al meer dan 20 jaar ontwikkelt Care Plus effectieve producten waarmee je insecten- en tekenbeten kunt bestrijden. Voorkom vervelende en bedreigende ziekten en smeer je huid in met een anti-insect product.
DEET is het sterkste insectwerendmiddel voor de huid, geschikt voor alle bestemmingen, zowel ver weg als dichterbij huis. DEET is de afkorting van de werkzame stof N,N-diethyl-m-toluamide (CAS no. 134-62 -3). Care Plus Deet is effectief tegen huismuggen (Culex soorten) en muggen die malaria (Anopheles soorten) en gele koorts ( Aedes soorten) kunnen veroorzaken. Care Plus Deet is bovendien effectief tegen teken (Ixodes soorten) die de ziekte van Lyme en Tick-borne encephalitis kunnen veroorzaken. DEET wordt geadviseerd voor bestemmingen met een malaria en gele koorts risico.

Onze Care Plus® Anti-Insect Deet producten zijn verkrijgbaar in concentraties van 30%, 40% en 50%. Het percentage is bepalend voor de werkingsduur. Jonge kinderen stoppen producten in hun mond tijdens het verkennen van hun omgeving zonder dat zij zich bewust zijn van de mogelijke gevaren. Sinds 2012 voegen wij daarom het geurloze en bittere Bitrex® toe aan onze DEET producten. Bitrex verkleint de kans dat het insectwerendmiddel wordt doorgeslikt. Care Plus Anti-Insect Deet is door de Duitse Stiftung Warentest beoordeeld als goed in 2004 (50% lotion), in 2010 (50% lotion) en in 2013 (40% spray). Care Plus® Anti-Insect Deet is positief getest door de Nederlandse Consumentenbond in 2005 (30% gel) en in 2013 (40% spray).

Care Plus Deet is geregistreerd door Tropenzorg B.V. bij de lokale overheid (EU-BPR) en voldoet aan alle eisen betreffende veiligheid en effectiviteit in gebruik mits men het product gebruikt conform voorschrift. De verkrijgbaarheid van DEET is afhankelijk van de lokale regelgeving Biociden.

Waarschuwing! DEET tast bepaalde materialen aan. Vermijd daarom contact met kunststoffen en gelakte oppervlakken, zoals brilmonturen, fototoestellen en tafelbladen. Wij adviseren kwetsbare groepen zoals zwangeren, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen onder de 13 jaar, geen DEET te gebruiken. Kies dan voor Care Plus Anti-Insect Natural o.b.v. lemon-eucalyptus extract (Citriodiol). Dit sterke insectwerendmiddel is al te gebruiken bij kinderen vanaf 3 maanden. Is dit alternatief niet beschikbaar, gebruik dan maximaal Deet 30% (zie www.lcr.nl).

 

  • Sterk insectwerend middel op basis van DEET

  • Biedt tot acht uur bescherming tegen huismuggen (Culex soorten) en tegen muggen die malaria (Anopheles soorten) en gele koorts (Aedes soorten) kunnen veroorzaken.

  • Biedt tot vier uur bescherming tegen teken, die de ziekte van Lyme en tick-borne encephalitis kunnen veroorzaken (Ixodes soorten)

  • Geschikt voor alle bestemmingen

  • Bevat de bittere en reukloze stof Bitrex, om de kans op doorslikken te voorkomen

  • Bevat geen parfum

 

Actieve stof: N.N-diethyl-m-toluamide 38.8 % w/w & Ethanol 60.0 % w/w

Bescherming tegen muggen 8 uur

Bescherming tegen teken 4 uur

Minimum leeftijd gebruiker 13 jaar

Product nummer
32905
Merk
Care Plus
Verkoopprijs inclusief
11,99
Modeljaar / Seizoen
SS21
Algemeen_Online_Zichtbaar
Ja
Product omschrijving
Care Plus Anti-Insect - Deet Spray 40%, 60Ml (Nl/Fr/De)
Extra Omschrijving 1
? Sterk insectwerend middel op basis van DEET ? Biedt tot acht uur bescherming tegen huismuggen (Culex soorten) en tegen muggen
Algemeen_Netto_Gewicht
0.080
Algemeen_Verpakkingshoogte
12.1
Algemeen_Verpakkingsbreedte
4
Algemeen_Verpakkingslengte
4
Algemeen_Inhoud
0.060
Algemeen_Aantal_Producten_Per_Verpakking
1
20 Items
8714024329055
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.