Retourneren

Bevalt of past de aankoop niet?
Het wilt wel eens gebeuren dat iets niet bevalt of past en dat het toch anders aanvoelt t.o.v. de omschrijving die wij eraan hebben gegeven. Zorg dat u direct na ontvangst van uw bestelling controleert of het product compleet en onbeschadigd is geleverd. Mocht dit niet het geval zijn dan verzoeken wij u snel contact op te nemen via die mailadres: 
info@outdoorsnel.nl.

14 dagen bedenken

Bij OutdoorSnel hebben wij een bedenktijd van 14 dagen. Mocht het artikel binnen deze bedenkperiode niet bevallen en/of passen, dan kunt u deze middels het herroepingsformulier als retour aanmelden.
 De 14 dagen bedenktijd gaan pas in op de dag waarop u het pakket heeft ontvangen.

Passen en uitproberen

Het kan zijn dat je het artikel niet past. Dus het is altijd verstandig om voordat je het artikel gaat gebruiken je artikel te passen. Verwijder geen labels en pas alleen binnenshuis.

Aanmelden van retour artikelen

Hiervoor hebben wij het herroepingsformulier nodig, die u dient te gebruiken en die kunt u hier downloaden.

Retour zenden

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat OutdoorSnel niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourartikelen. Ons advies is om altijd te verzenden met een verzendbewijs en deze goed te bewaren. 

Kosten voor het retour zenden

Zie Artikel 8 algemene voorwaarden. De kosten voor het retour zenden zijn voor rekening van de consument. U kunt zelf de vervoerder kiezen.

Hoogte van de terugbetaling 

Zie Artikel 7 bij onze algemene voorwaarden. Als het artikel in originele staat en verpakking retour gezonden wordt, dan ontvangt u 100% van het aankoopbedrag terug.
 Bij beschadigde en/of vieze artikelen, en/of bij het ontbreken van de verpakking, dan ontvangt u 75% van het aankoopbedrag retour.

 

Termijn van de terugbetaling

 

Wij verwerken onze terugbetalingen wekelijks, u kunt er vanuit gaan dat het bedrag binnen +/- 10 werkdagen op uw rekening is teruggestort.

Bijzonderheden voor TENTEN

Voor deze productgroep geldt dat deze uitsluitend retour gezonden kunnen worden indien deze niet zijn uitgepakt en dus in de originele verpakte staat verkeren.

 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.