Exped Downmat 7 M Slaapmat

Exped Downmat 7 M Slaapmat

E0116118
€ 189,95
Incl. BTW
De Downmat 7 M van Exped is een echte mat voor winterkamperen. Gevuld met hoogwaardige ganzendonzen vulling heb je het zeker niet meer koud.

De mat is zeer stabiel door de zogenaamde I-schotten. Tevens worden koudebruggen tussen onder- en bovenzijde van de matras voorkomen. De naden zijn gelast, zodat de mat langer meegaat.

Oppompen gaat gemakkelijk met de geïntegreerde pomp. Plaats je beide handen op de pomp en sluit bij elke drukbeweging het pompgat af. Dit lijkt wat omslachtig, maar heeft als grote voordeel dat er geen bewegende delen nodig zijn. Bewegende delen zijn gevoelig voor slijtage en vuil. Zo heb je een betrouwbare mat.
Kleur
  • Zwart

De Downmat 7 M van Exped is een echte mat voor winterkamperen. Gevuld met hoogwaardige ganzendonzen vulling heb je het zeker niet meer koud.De mat is zeer stabiel door de zogenaamde I-schotten. Tevens worden koudebruggen tussen onder- en bovenzijde van de matras voorkomen. De naden zijn gelast, zodat de mat langer meegaat.Oppompen gaat gemakkelijk met de geïntegreerde pomp. Plaats je beide handen op de pomp en sluit bij elke drukbeweging het pompgat af. Dit lijkt wat omslachtig, maar heeft als grote voordeel dat er geen bewegende delen nodig zijn. Bewegende delen zijn gevoelig voor slijtage en vuil. Zo heb je een betrouwbare mat.
Product nummer
E0116118
Merk
Exped
Verkoopprijs inclusief
189,95
Modeljaar / Seizoen
SS21
Algemeen_Online_Zichtbaar
Ja
Product omschrijving
Exped Downmat 7 M Slaapmat
Algemeen_Materiaal
Polyester
Product Soort
Slaapmat
Algemeen_Lengte
183
Slapen_Pakmaat
24 x 15
Slapen_Vulling
Dons
Algemeen_Aantal_Personen
1
Algemeen_Bruto_Gewicht
0,845
Algemeen_Netto_Gewicht
0,845
Algemeen_Maat
Medium
Algemeen_Breedte
52
Slapen_Isolatiewaarde
-23,50666667
Algemeen_Hoogte
7
Slapen_R_Waarde
5,8
Slapen_Inclusief_Pomp
Ja
Slapen_Zelfopblaasbaar
Nee
Type
Slaapmat
3 Items
7640120116118
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.