• Aanbieding!
  • -€ 39,96
Exped Synmat 3-D 7 M Slaapmat
Exped Synmat 3-D 7 M Slaapmat
Exped Synmat 3-D 7 M Slaapmat
Exped Synmat 3-D 7 M Slaapmat
Exped Synmat 3-D 7 M Slaapmat
Exped Synmat 3-D 7 M Slaapmat

Exped Synmat 3-D 7 M Slaapmat

E5451611
Laatste items in voorraad
€ 149,99 € 189,95 -€ 39,96
Incl. BTW
De Synmat 3-D 7 LW van Exped is de nieuwste toevoeging aan de mattencollectie van Exped. De vertrouwde isolatie, maar nu met vlakke zijden en comfortabel stretch boventijk. Hierdoor ontstaat een vlakkere en stabielere mat voor nog meer slaapcomfort. Het licht geborstelde stretch materiaal voelt prettig aan en kan door de rek het lichaam nog beter ondersteunen.

Slapen op een luchtmatras ligt comfortabel, maar is altijd koud. Met de mattenvan Exped is dat absoluut verleden tijd.

Deze mat heeft, in tegenstelling tot een traditionele slaapmat, gelaste schotten tussen de met microvezel gevulde luchtkamers.De mat is voorzien van een 160 grams Texpedloft microvezel waardoor een zeer hoge isolatiewaarde wordt behaald. De mat is zeer stabiel door de zogenaamde I-schotten. Tevens worden koudebruggen tussen onder- en bovenzijde van de matras voorkomen. De naden zijn gelast, zodat de mat langer meegaat.

Met de meegeleverde Schnozzel Pumpbag UL wordt de mat in een mum vantijd opgeblazen, zonder vochtige adem, die invloed kan hebben op de isolatie. Tegelijkertijd dient de pompzak als een ultralichte, waterdichte compressie foudraal.
Kleur
  • Groen

De Synmat 3-D 7 LW van Exped is de nieuwste toevoeging aan de mattencollectie van Exped. De vertrouwde isolatie, maar nu met vlakke zijden en comfortabel stretch boventijk. Hierdoor ontstaat een vlakkere en stabielere mat voor nog meer slaapcomfort. Het licht geborstelde stretch materiaal voelt prettig aan en kan door de rek het lichaam nog beter ondersteunen.Slapen op een luchtmatras ligt comfortabel, maar is altijd koud. Met de mattenvan Exped is dat absoluut verleden tijd. Deze mat heeft, in tegenstelling tot een traditionele slaapmat, gelaste schotten tussen de met microvezel gevulde luchtkamers.De mat is voorzien van een 160 grams Texpedloft microvezel waardoor een zeer hoge isolatiewaarde wordt behaald. De mat is zeer stabiel door de zogenaamde I-schotten. Tevens worden koudebruggen tussen onder- en bovenzijde van de matras voorkomen. De naden zijn gelast, zodat de mat langer meegaat.Met de meegeleverde Schnozzel Pumpbag UL wordt de mat in een mum vantijd opgeblazen, zonder vochtige adem, die invloed kan hebben op de isolatie. Tegelijkertijd dient de pompzak als een ultralichte, waterdichte compressie foudraal.
Product nummer
E5451611
Merk
Exped
Verkoopprijs inclusief
189,95
Modeljaar / Seizoen
SS21
Algemeen_Online_Zichtbaar
Ja
Product omschrijving
Exped Synmat 3-D 7 M Slaapmat
Algemeen_Materiaal
Polyester
Product Soort
Slaapmat
Algemeen_Lengte
183
Slapen_Pakmaat
28 x 14
Slapen_Vulling
Synthetisch
Algemeen_Aantal_Personen
1
Algemeen_Bruto_Gewicht
0,815
Algemeen_Netto_Gewicht
0,815
Algemeen_Maat
Medium
Algemeen_Breedte
52
Slapen_Isolatiewaarde
-17
Algemeen_Hoogte
7
Algemeen_Verpakkingshoogte
17
Algemeen_Verpakkingsbreedte
23
Algemeen_Verpakkingsdiameter
17
Slapen_R_Waarde
4,8
Slapen_Inclusief_Pomp
Ja
Slapen_Zelfopblaasbaar
Nee
Type
Slaapmat
Algemeen_Pakmaat
23 x 17
Slapen_Slaapmat_Type
Synthetisch
lev. voorraad
5
vrije voorraad
1
ean
7640445451611
1 Item
7640445451611
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.